18 augusti 2013
00:00

Bälinge IF

Referat: Lohärads IF - Bälinge IF

Bortamatch mot ett för dagen mycket bättre Lohärad än det lag vi mötte i våras. 0-1 efter redan några minuter och innan 10 minuter är spelade har vi fått två skador (inte orsakat av motståndarna) vilket ger oss en avbytare kvar resten av matchen. Lohärad spelar stundtals ut oss och innan halvleken är slut har Hampus fått släppa in ytterligare två bollar förbi sig.
I början på andra får vi en straff som vi tyvärr missar, i anfallet efter går luften ur grabbarna då Lohärad utökar till 4-0. Vi fortsätter att kämpa men sätter inte våra chanser - Lohärad gör ytterligare två och slutställningen blir 6-0; vår största förlust för året.
Bara att ta nya tag till helgen då vi har tre (!) hemmamatcher.